HAPPY ASMARA - LUNGAMU NINGGAL KENANGAN ( GOLEK LIYANE ) [ Dj Remix ] ( Official Music Video )

3018664
Download now
Published on October 17 ,2020 by FORTUNA ENTERPRISE

HAPPY ASMARA - LUNGAMU NINGGAL KENANGAN ( GOLEK LIYANE )

Title : Golek Liyane
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Ines Minto Hermawan
Produksi : FORTUNA ENTERPRISE

Lyrics :

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff..

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

1.GOLEK LIYANE -HAPPY ASMARA
https://bit.ly/GoLi-YT
2.DEWE WANI-SAFIRA INEMA
https://bit.ly/Dewe-YT
3.MOLAK MALEK CERITO-YUNI VEBRA
https://bit.ly/Malik-YT
4.SORRY SORRY YANK JIHAN AUDY
https://bit.ly/Yank-YT
5.SIRO-DEWA KIPLI
https://bit.ly/Siro-YT
6.DITINGGAL PAS SAYANG -YUNI VEBRA
https://bit.ly/PasSayang2-YT
7.NGELEBUR WELAS- ARNILLA PUTRI
https://bit.ly/NgWel-YT
8.HAPPY ASMARA - PREI LAYANGAN
https://bit.ly/PreiLay-YT
9.SAFIRA INEMA - AKU SING BERJUANG WONG LIYO SING NYAYANG
https://bit.ly/Nyayang-YT
10.ROSYNTA DEWI - COBO KOWE DADI AKU
https://bit.ly/CuKoDA-YT
11.HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO
https://bit.ly/LaliTres-YT
12.YUNI VEBRA - NUTUPI LARAKU
https://bit.ly/NULAR-YT
13.HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE
https://bit.ly/NDASKU-YT
14.JIHAN AUDY - SAKITNYA MERINDU
https://bit.ly/SaMer-YT
15.HAPPY ASMARA - PERGI HILANG DAN LUPAKAN
https://bit.ly/PHDL-YT
16.ROSYNTA DEWI - WES SUWE
https://bit.ly/Suwe-YT
17.FIRA AZZAHRA - ASW (Aku Sayang We )
http://bit.ly/ASW-YT

Subscribe : http://bit.ly/SubsFortunaEnterprise

Follow us :
Facebook : Fortuna Interprise
Instagram : @Fortuna_Enterprise

FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

#HappyAsmara #GolekLiyaneRemix #FE

Category Tag

10 comments

Add your comment

Your email address will not be published.