GUYONWATON OFFICIAL - SEBATAS TEMAN (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

9750427
Download now
Published on June 07 ,2019 by GUYONWATON OFFICIAL

Song Writer
Ahmad Arifin

Recording & Mixing
Royal Rumble Studio / Tony Kurniawan

GuyonWaton
Faisal Bagus Ibrahim (Vocal)
Ahmad Arifin (Guitar)
Hieronimus Ferry Widiyatmoko (Guitar)
Ndika Rismaya Pelma Arga (Ukulele)
Andreas Wahyu Susilo (Ketipung)
Yuli Hamdani (Bass)

Additional Player
Tony Kurniawan (Drum)
Widyo Agung Prastyo (Keyboard)
Borist Sirait (Biola)

Cast
Ndika Rismaya Pelma Arga

Producer
Ahmad Arifin

Director
R.Aditya

Camera Person
Arifin Wijaya

Editor
R.Aditya

Thanks to
Tuhan YME
GuyonWaton Crew
Andry Priyanta
Wahyu Tomi
Om Wawes
Klenik Genk
Long Fly
Semua pihak yang telah membantu

Category Tag

10 comments

  • Aryoseto Fajar
    Aryoseto Fajar 5 minutes ago 4404

    Iyerr iyerr

    Reply
  • Rulita Octaviaa
    Rulita Octaviaa 10 minutes ago 3823

    Auto netesin air mataa denger lagu ini 😥.
    #Purwokerto 25 agustus 2019 .

    Reply
  • leonardo putra23
    leonardo putra23 12 minutes ago 3627

    Aku lunga kerjo adoh we kancani chat
    Wes suwe chat moro ilang
    Awakmu balik yo tak trimo wae
    Aku balik gawakno iki iku mbok trimo
    Tak tinggal lunga kerjo maneh we yo sek ngancani chat
    Jebul pas balik mneh dijak ketemu yo angel men
    Alasan mu ngalor ngidul yo tak trimo masio wes kadung ngenteni cdek omahmu
    Trus ngilang maneh
    Moro² chat mneh ngabari awakmu lunga nang ibukota e nggen ku
    Tak parani masio perjalanan 5 jam mrono
    Jebul tetep wae ora gelem ketemu maneh
    Tak pilih mundur alon², dengan gampang e awakmu chat aku koyok ra enek opo²
    Awakmu loro yo tak dukung tak kancani
    Tapi tetep wae koyok ngunu
    Wes cukup lek ku ngoyo, wes cukup lek ku nguber awakmu

    Balangan, 25 agustus 2019

    Reply
  • Harry Art
    Harry Art 26 minutes ago 2227

    Pas dekne bahagia karo yange blas ora kelingan karo aku, Pas dekne disakiti yange moro mrene curhat ndek aku karo nangis, terus tak hibur nganti dekne iso guyu meneh mboh kepriye carane, mari dekne wes iso guyu meneh iso bahagia meneh malah balik nang yange meneh sing wis gawe nangis, cok tenan

    Iki kisahku ndi kisahmu?

    Reply
  • Alan Tri
    Alan Tri an hour ago 4407

    Masok dekk

    Reply
  • luthfia azzahra
    luthfia azzahra an hour ago 3415

    meso meso le islam lanange ijh oleh tekak pelaminan,lha nek le islam wedoke wes gak iso opo" ;)

    Reply
  • Adhe Bayy
    Adhe Bayy 2 hrs ago 2800

    Aku arep ngomong opo...west mboh pkoe gak isok diungkapno mbek kata"!🙄
    MALANG 25-08-2019

    Reply
  • aditya saputra
    aditya saputra 3 hrs ago 0439

    Lagune pas bngt ro nasib ku

    Reply
  • Annisa Diah
    Annisa Diah 5 hrs ago 2138

    LDR terjauh, aku disini kamu berada dipelukan orang lain 😌
    .
    Surabaya, 25 Agustus 2019

    Reply
  • Ivan Rizky
    Ivan Rizky 6 hrs ago 5338

    ponorogo suroboyo.. ajur jum...!!!

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.