KILININGAN - Cicih Cangkurileung

116690
Download now
Published on January 18 ,2014 by Koswr

Lagu: Ni'mat Duriat,Pucuk Camara, Karumaosan, Samoja Bodas, Sapuluh Daun, Rukun Iman, Balebat Iman, Jatining Hirup

Category Tag

10 comments

  • Udin Syahudin
    Udin Syahudin a month ago 4804

    Waas pisan ibu cicih abdi emut ka lembur. Di merauke tos 30 thn.

    Reply
  • Karya Adnan Mandiri
    Karya Adnan Mandiri a month ago 4256

    sok emut ka sepuh asa waas kie

    Reply
  • Agus Ramdan
    Agus Ramdan 2 months ago 5826

    Jadikeun seni sunda teh jati diri urang. sangkan teu kalindih ku budaya deungeun, ulah nepika jati kasilih ku junti.

    Reply
  • Undang Rochmat
    Undang Rochmat 2 months ago 5358

    ...kamana nya ...media tv urang....mani "super ancin" nayangkeun seni budaya sunda teh ...?

    Reply
  • Hshs Dudjd
    Hshs Dudjd 2 months ago 5606

    Meni sok hayang enggal mulih ka ci Anjur..

    Reply
  • Rasim bsm
    Rasim bsm 3 months ago 4357

    Seni budaya sunda perlu dimumule salawasna, inspirasi urang dina laku lampah didunya tiasa ngajadikeun jalmi anu ngagaduhan morat etika sareng sopan santun.

    Reply
  • Edi Suryana
    Edi Suryana 4 months ago 4915

    Sok inget jaman bahela..masih aya almarhum bapak...ari ngadanguken lagu manco pagunen radio..

    Reply
  • Kipli Aliandi
    Kipli Aliandi 4 months ago 1805

    Terus d perbanyak dan trma kasih atas d unggahnya lagu2 klasik dari tatar sunda dari mang kipli tasik.

    Reply
  • saepul rohman
    saepul rohman 4 months ago 1308

    .. sumeredet kieu..hmmm

    Reply
  • Ahmad Sopian
    Ahmad Sopian 7 months ago 1822

    Aduh asa inget jaman bahela . d taun 75 d akod ku akii ngadangu lagu ieu . mnii ada waas ngadangu na ge ... Kenangan yg tak terlupakan ..

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.